Over ons

Zes vrienden zijn in 2010 begonnen met een concert voor familie en vrienden in de huiskamer. Nu 10 jaar later geven we met  heel veel plezier elke kerst een reeks concerten bij verschillende gelegenheden waarbij we de opbrengst schenken aan een goed doel. We hopen jullie bij een van onze concerten te begroeten!

 

Kerstgroeten van: Anja, Ellen, Sylvia, Lex, Nico, Daniël, Paul en Ton.


Anja, Sopraan, Alt of soms een klein stukje Tenor. Speelt op alles wat snaren heeft. 

Tussen de StarSingers repetities is zij moeder geworden van 2 kindertjes. Samen met Paul wonen zij in Alkmaar. Tevens kunt u Bij Anja terecht voor een kappersbehandeling, naast hun woonhuis hebben ze sinds 2019 een kapsalon in de garage gemaakt!


Ellen, Sizzling Soprano maar neemt ook af en toe een Alt partij voor haar rekening! Ellen verzorgt de (aan)kleding van StarSingers en zingt het hele jaar door als het even kan!

Samen met haar man Ton runnen zij het bedrijf Schone vloeren wat gevestigd is in Uitgeest.


Sylvia, engelen sopraan. Een van de mede bedenkers van StarSingers. Zingt sopraan of alt, net wat er nodig is. Houdt van haar 4 kinderen en haar gitaar. Wilt u StarSingers boeken of kaartjes kopen - dan staat Sylvia voor u klaar.


Lex, de lage bas en man van Sylvia. Is gemaakt om de Flappie uit te hangen. In het dagelijks leven helpt Lex bedrijven met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is Lex oprichter van Stichting MVO-Register


Ton, het muzikale brein achter bijna al ons werk. Arrangeur, gitarist, tenor en natuurtalent. Zijn favoriete kerstnummer is niet duidelijk, het zijn er teveel!  Is het hele jaar bezig met kerst en zou het liefst in januari al beginnen met repeteren (en dat doet hij dan ook...).


Paul, tenor, gitarist en drumt op alles wat los of vast zit. 'Driving home for Christmas' is zijn favoriet. Van rock tot hele kleine nummers, de passie schuimt er vanaf. Zou je niet zoeken achter een boekhouder....


Nico & Daniël staan niet graag op de foto, maar zijn onmisbaar achter de schermen. Nico zorgt ervoor dat wij elkaar kunnen horen en dat de muziek in balans is. Daniël zorgt dat het publiek ons kan zien en geeft elk nummer een eigen kleur.